καθρέςμηδενικόνεκπομπόνωντο2050

2021年10Ιουνίου:Σήμεραανακοινώνουμεμιασειράφιλόδοξωνκλιματικώνστόχωνόπωςγιατημείωσητουλάχιστον40%τωνεκπομπώ二氧化碳νανάτόνοπροϊόντοςέωςτ2030οσεσύγκρισημεταεπίπεδατου2019καιμιαδέσμευσηγιατηνεπίτευξη(«零*»)καθαρώνμηδενικώνεκπομπώνάνθρακαέωςτο2050。

υυτοςίοΣτόχοιθαεπικόρωθουαπότηςπρωτουυυυα基于科学目标倡议* *ότισυνάδουνμετουςστόχουςτηςσυμφωνίαςτουΠαρισιού。Γιαναυπογραμμίσουμεπεραιτέρωτηφιλοδοξίακαιτηδέσμευσήμας,ανακοινώνουμεεπίσηςτησυμμετοχήμαςστοναγώνατωνΗνωμένωνΕθνώνγιατοΜηδενικόαποτύπωμα(联合国的零竞赛。)

-  Andrew Griffith MP,前商业顾问和当前英国净零业务冠军

χαίρομαιπουηds史密斯είτέθηκεστοναγώνατονηηνωμmέννννΓιαμmδενικόαπουπωμα(联合国的竞争为零)。Είναιυπέροχοναβλέπειςμιαεταιρείαμεφιλόδοξοστόχογιατο2030καιδέσμευσηναπετύχειτοΚαθαρόΜηδενικόΑποτύπωμαέωςτο2050年ΗDS史密斯σημειώνειμεγάληπρόοδοσεσχέσημετουςπροηγούμενουςστόχουςμείωσηςτουάνθρακα,αντιμετωπίζονταςτιςπροκλήσειςπουσχετίζονταιμετηναπο-ανθρακοποίησηΣτοςτομίαπαραγωγήςαρτιουκαισισκείασις。ΟιεπιχειρήσειςδιαδραματίζουνσημαντικόρόλοστημετάβασητουΗνωμένουΒασιλείουσεμιαοικονομίαχαμηλώνεκπομπώνδιοξειδίουτουάνθρακα,μεπάνωαπό40εταιρείεςFTSE100ναέχουνεγγραφείτώραστοναγώνατωνΗνωμένωνΕθνώνγιατομηδενικόαποτύπωμα。ελπάωόόυήήνΚίνωσηθαεμπόενσειάλλεςεταιρενενταιρενείτουκλίδουυααναλίνουαράση。

-安德鲁格里菲斯MP,前商业顾问的PM和当前英国净零商业冠军

2017年Τοανακοινώσαμετοστόχομαςναμειώσουμετιςεκπομπέςάνθρακαανάτόνοπροϊόντοςκατά30%έωςτ2030σοεσχέσημετηνέναρξητου2015。Ωςμέροςμιαςσυντονισμένηςπροσπάθειαςπουέγινεστις250εγκαταστάσειςμαςπαγκοσμίως,πετύχαμεμιαμείωση23%έωςτοτέλοςτου2020年,τοποθετώνταςμαςέτσισεπροοδευτικήθέσηέναντιτωνσχεδίωνμας。

Είναιευρέωςγνωστόότιηβαριάβιομηχανίαείναιέναςαπότουςπιοδύσκολουςτομείςγιατηναπο-ανθρακοποίηση,αλλάδεσμευόμαστεναδιαδραματίσουμεκάποιορόλοαναλαμβάνονταςδράσηστο«零»μεένασαφέςσχέδιοκαιπρόγραμμα。Παράγουμεβιώσιμεςσυσκευασίεςπουβασίζονταισείνεςκαιείναιπλήρωςανακυκλώσιμεςκαιπιστεύουμεότιμέσωσυνδυασμένηςηγεσίαςστηνκυκλικήοικονομίακαιστηδράσηγιατοκλίμα,είμαστεσεθέσηναέχουμεπραγματικόαντίκτυποστημείωσητηςαύξησηςτωνπαγκόσμιωνθερμοκρασιών。

-  DS史密斯集团首席执行官Miles Roberts

Έχουμεήδησημειώσεικαλήπρόοδοστημείωσητουάνθρακαωςμέροςτηςμακροπρόθεσμηςστρατηγικήςμαςγιατηβιωσιμότητα,αλλάγνωρίζουμεότιπρέπεινακάνουμεπολλάπερισσότερα。Γι“αυτόσήμεραδενθέτουμεφιλόδοξουςκλιματικούςστόχουςμόνογιατονεαυτόμας,αλλάενισχύουμετηδέσμευσήμαςστοναπαρέχουμεπιοκυκλικέςλύσειςστουςπελάτεςμαςκαιστηνευρύτερηκοινωνία。είμαιαπάστενταπερνφανουγιανλουτοςανθρώπουμανπουβοmηύνύνύνινννίνΕιιυόπραγματικόταγίνίνμμμυό。.ίνμμμμ.ό。

——迈尔斯·罗伯茨,DS Smith集团首席执行官

Πώς το πετ, τ _ αμε _ υτ古铁雷斯家族;web -图像- 1000 x300px chp.jpg

Επενδύονταςσεπρωτοποριακήτεχνολογία,συμπεριλαμβανομένωνλύσεωνπαραγωγήςενέργειαςαπόαπόβλητα,υπερσύγχρονωνεγκαταστάσεωνσυμπαραγωγήςθερμότηταςκαιηλεκτρικήςενέργειας:

• ΕνίσχυσητηςπαραγωγήςατμούστηνχαρτοποιίαKemsleyστοΗνωμένοΒασίλειοαπότηγειτονικήμονάδαπαραγωγήςενέργειαςαπόαπόβλητα维尔贝莱特,αφαιρώνταςπερίπου8.000τόνουςάνθρακαετησίως。Μάθετεπερισσότεραεδώ
  • Εφαρμογήτεχνολογίαςνέαςγενιάςστηνεφοδιαστικήαλυσίδαγιατονακριβήεντοπισμότηςκίνησηςτωνοχημάτωνκαιτημέτρησητωνεκπομπών二氧化碳。Μάθετεπερισσότεραεδώ

web -图像- 1000 x300px led.jpg

Αναβαθμίζονταςτονεξοπλισμόμας,όπωςνέουςλέβητεςκαιφωτισμό领导

• ΕγκατέστασηενουνέυόλυΚνννέήόόλκχννέήόίίηχροοοίίίςςςίίίςςςίςςςίίςςυίίίίυυυίίόνίυυυυόνυςυςθρακαΕτησίως。Μάθετεπερισσότεραεδώ
  • ΕγκατάστασηνέαςγραμμήςβιομάζαςστομύλοVianaτηςΠορτογαλίας,εξοικονομώνταςπερίπου3.100τόνουςάνθρακαετησίως。
  • Προωθώνταςτονφωτισμόμε领导σεόλεςτιςεγκαταστάσειςμας,εξοικονομώνταςπερίπου14.000τόνους当量二氧化碳ετησίως。

Web-image-1000x300px-transport.jpg

αίουταντηχρήσηανανενσιμωςπΓώνΚανσυμων,όπόνβιοανριοκαιβιομία:

• Ημετάβασησεπράσινηηλεκτρικήενέργειαπουπαράγεταιαπόανανεώσιμεςπηγέςόπωςηλιακή,αιολική,γεωθερμική,βιοαέριο,βιομάζακαιυδροηλεκτρικήστηνΚροατία,εξοικονόμησεπερίπου27.000τόνουςεκπομπώνάνθρακαετησίως。Μάθετεπερισσότεραεδώ

• Αντικατάστασητηςχρήσηςντίζελμεοχήματαπουλειτουργούνμευγροποιημένοφυσικόαέριο(LNG)γιαμεταφοράτωνεμπορευμάτωνμαςσεολόκληρητηνΕυρώπη。Μάθετεπερισσότεραεδώ

• Μετατρέπονταςτονατμόαπότιςχαρτοποιίεςμαςσεθέρμανσητωνγραφείωνμας,αντικαθιστώνταςταορυκτάκαύσιμακαιμειώνονταςτιςεκπομπέςάνθρακακατά50τόνουςετησίως。Μάθετεπερισσότεραεδώ

Web-image-1000x300px-femehouse.jpg

Βελτιώνονταςτηχρήσηενέργειαςγιατημείωσητωνεκπομπώναερίωντουθερμοκηπίου:

• Συνεργασίαμετην世界Kinect的能源服务γιακαλύτερηδιαχείρισητηςκατανάλωσηςενέργειαςστιςεγκαταστάσειςανακύκλωσης,παραγωγήςχαρτιούκαισυσκευασίαςπουδιαθέτουμεσε26ευρωπαϊκέςχώρες。Μάθετεπερισσότεραεδώ
  • ΧρησιμοποιώνταςένανυπερσύγχρονολέβηταβιομάζαςπουχρησιμοποιείταυπολειμματικάαπόβληταξυλείαςχαμηλήςποιότηταςγιατηνπαραγωγήενέργειαςγιατοεργοστάσιοσυσκευασίαςμαςστοVärnamo的τηςΣουηδίας,εξοικονομώνταςπερίπου2.200τόνους二氧化碳当量。
  • Παραγωγήηλεκτρικήςενέργειαςαπόμονάδεςσυνδυασμένηςπαραγωγήςθερμότηταςκαιηλεκτρισμού(CHP)σταεργοστάσιασυσκευασίας布朗厄姆και福德姆στοΗνωμένοΒασίλειο,ενώταυτόχρονααξιοποιείταιηαπορριπτόμενηθερμότηταστηδιαδικασία,αυξάνονταςτησυνολικήαπόδοση。
  • ΔιατήρησητηςπιστοποίησηςISO 50001στο100%τωνεγκαταστάσεώνμας(εντόςπλαισίου)καιαύξησητηςενεργειακήςαπόδοσης。
安德鲁·莫雷特是艾伦·麦克阿瑟基金会的首席执行官,也是DS Smith的战略合作伙伴

ΑνυπομονούμεναδούμεπώςηστρατηγικήμαςσυνεργασίαμετηνDS史密斯μπορείνασυμβάλειστηνεπιτάχυνσητηςπροόδουτηςεταιρείαςπροςτηνεπίτευξητωνκλιματικώνστόχωνπουανακοινώθηκανσήμερα,παράλληλαμετιςδεσμεύσειςτηςγιατηνκυκλικήοικονομία。Ημετάβασησεανανεώσιμεςπηγέςενέργειαςμπορείναμειώσειτιςεκπομπέςαερίωντουθερμοκηπίουμόνοκατά55%,ενώτουπόλοιπο45%τωνεκπομπώνπροέρχεταιαπότοντρόποπαραγωγήςκαιχρήσηςτωνπροϊόντων-έτσιημετάβασησεμιακυκλικήοικονομίαείναιζωτικήςσημασίαςγιατηναντιμετώπισητηςκλιματικήςαλλαγής),και α λλε ζ ζ παγκ ο σμιε ζ προκλ λ κ ι ζ

- 艾伦麦克阿瑟·基金会首席执行官安德鲁莫利特(Andrew Morlet)是DS史密斯的战略合作伙伴

εκτόςαπάντηδέσμενσςμαςΓιαδράσειςγιατοκλίμα,πράσφαταανακοινσαμεκαιέναΠακόνοοΕπέδυσης100εκατ。λιρςγιανρενακαιανπτυηστοπεδίοτηςΕπιτυσηςτοςυργουμαςΓιατηςΚυκλικήοοοομία。ηνέαεπόδυσηστηρχειτηστρατησικόμαςΓιατηςαειφορία,现在和未来,βάσειτηςοποίαςδεσμευόμαστεστηνκατασκευή100%ανακυκλώσιμωνήεπαναχρησιμοποιήσιμωνσυσκευασιώνέωςτο2023καιστηναπομάκρυνση1δισεκατομμυρίουπλαστικώναπόταράφιατωνσουπερμάρκετέωςτο2025。

*οόρος零αναφέρεταιστηνισορροπίαμεταξύτηςποσότηταςαερίουτουθερμοκηπίουπουπαράγεταικαιεξέρχεταιαπότηνατμόσφαιρα。

Arunachal Pradesh,Ηπρωτοβουλία基于科学瞄准δεσμεύεικαιυποστηρίζειτιςεταιρείεςστονκαθορισμότουβαθμούκαιτουχρόνουπουθαχρειαστείγιαναπροβούνσεενέργειεςγιατημείωσητωνεκπομπώναερίωντουθερμοκηπίου。